Koch Original Gin (37.5%)

  • Post Category:Gin
  • Post Comments:0 Comments

Made by Estonian company Koch, produced at Rakvere, Estonia. Koch is a part of big concern, who own a brewery and SuperAlko alcohol chain store. Koch products are available only on the SuperAlko stores in Estonia. Purchace price for 50 cl bottle 8.99€.

Koch Original Gin is as the name says, very traditional gin, where juniper and coriander are dominating. Flavours are not strong, it’s mild, smooth and a bit sweet due to small amount of added sugar. Aftertaste is moderate bitter. Nothing really disturb here. It’s just that what you can expect when you buy one of the cheapest gin on the market. Anyway, it’s not the worst Estonian made gin and concidering the price it’s not bad deal if you want a simple, typical gin.

66/100


Koch Original Gin on virolaisomisteisen Koch LCC:n tuote. Giniä valmistetaan Rakveren lähellä, Sõmerun kunnan Näpin kylän modernissa tuotantolaitoksessa.
Valmistajan mukaan kyse on kuiva tyyppisestä ginistä, jolle leimaa antavat korianttelin ja katajanmarjan aromit. Koch Original Gin on tyypillinen virolainen bulkkituote, jonka myyntivaltteina ovat hinta ja kattava saatavuus Super- ja Cityalkoista kautta maan.

0.50 litran pullo ostettu Kuressaaren SuperAlkosta hintaan 8.99€.

Koch Original Gin on nimensä mukaan hyvin perinteinen gin, jossa tuntuu katajanmarja ja koriantteli, mutta ei mitään muuta. Aromit eivät ole vahvoja, joten hyvin kevyellä linjalla mennään kuten on Kochin tuotteilla tapana. Sokeria on lisätty maltillisesti makua pehmentämään. Käytetty pohja-alkoholi on hyvin neutraali ja tyypillinen Kochin pullottamille vodkille. Ei kehnoin virolainen gin, mutta ei yllä edes keskitasolle verrattuna muiden maiden tuotantoon. Yksi edullisimmista virolaisvalmisteisista gineistä.

Leave a Reply